Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

27 Φεβρουαρίου, Παρασκευή-Αθήνα-Συνάντηση Λογοτεχνικής Λέσχης για την λογοτεχνία του φανταστικού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές

27 Φεβρουαρίου, Παρασκευή-Αθήνα-Συνάντηση Λογοτεχνικής Λέσχης για την λογοτεχνία του φανταστικού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές


Η επόμενη συνάντηση της Λογοτεχνικής Λέσχης για την λογοτεχνία του φανταστικού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές στην Αθήνα θα γίνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, 8:30 με 10:30 η ώρα το βράδυ, στο Gelato, Κοραή 4, στάση μετρό Πανεπιστημίου, έξοδο από την μεριά της Κοραή, η τελευταία καφετέρια μέσα στην στοά.
Σύμφωνα με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των Λεσχών θα γίνουν τα παρακάτω:

- Στην πρώτη ενότητα, που είναι η Λέσχη Ανάγνωσης, θα διαβάσουμε το πιο νέο βιβλίο των εκδόσεών μας, το «Ο Μεσσίας του Θανάτου» του Παναγιώτη Γλυνού. Ο συγγραφέας θα είναι στη συνάντηση και θα παρουσιάσει το βιβλίο του. Θα είναι η πρώτη δημόσια παρουσίαση του βιβλίου. Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του και για το συγγραφικό του έργο και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των φίλων της Λέσχης. 
Και εμείς και ο συγγραφέας θα χαρούμε να σας δούμε όλους στην πρώτη δημόσια παρουσίαση-αναφορά του βιβλίου «Ο Μεσσίας του Θανάτου» του Παναγιώτη Γλυνού.
Στη συνάντηση θα υπάρχουν διαθέσιμα και αντίτυπα του βιβλίου. 

- Στην δεύτερη ενότητα είναι το ελεύθερο θέμα, θα γίνει αναφορά και ενημέρωση για τις ανθολογίες που ετοιμάζουμε.
Θα γίνει ενημέρωση και τελευταίο κάλεσμα για την ανθολογία εναλλακτικής ιστορίας, «Ραγισμένος Χρόνος» και ενημέρωση και κάλεσμα για συμμετοχή στην ανθολογία «Θρύλοι του Σύμπαντος IV», αλλά και για τα καινούργια βραβεία Larry Niven.

- Στην τρίτη ενότητα θα γίνει η δημιουργική γραφή. Περιμένουμε από όλους τους φίλους συγγραφείς που γράφουν ή για τα βραβεία ή για κάποια από τις ανθολογίες μας ή για το περιοδικό ή έχουν κάποιο κείμενο που το γράφουν και σκέφτονται να το στείλουν, να μας τα στείλουν μέχρι στις 27 Φεβρουαρίου το πρωί στο email universepaths@yahoo.com ή να το φέρουν μαζί τους εκτυπωμένο κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
Έχουμε ήδη ένα κείμενο για την συνάντηση. 
H Λέσχη θα επιλέξει να διαβαστούν εκείνο το βράδυ 2 με 4 κείμενα, ανάλογα το μέγεθος. Από αυτά, μαζί με τις πιθανές διορθώσεις και την συζήτηση που θα γίνεται κάθε φορά επάνω στα κείμενα, όσοι βρίσκονται παρόντες, θα επιλέγουν τα καλύτερα κείμενα, και στο τέλος της χρονιάς θα μαζέψουμε τα πρώτα 18 κείμενα και θα τα εκδώσουμε σε ένα βιβλιαράκι με 18 διηγήματα, μέσα από τις Λέσχες, που θα το εκδώσουν οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, χωρίς χρηματική συμμετοχή από τους συγγραφείς. Επειδή είναι σημαντική η αλληλεπίδραση μέσα στις Λέσχες θα διαβαστούν κείμενα μόνο από όσους συγγραφείς θα είναι παρόντες. Γιατί το νόημα είναι η συμμετοχή στην λέσχη και η επικοινωνία με τους υπόλοιπους συγγραφείς και φίλους της λογοτεχνίας του φανταστικού. 

Η πρώτη ανθολογία της Λέσχης, με τα κείμενα του 2013 εκδόθηκε τον Δεκέμβριο. Ελάτε και εσείς με τα δικά σας κείμενα και διεκδικήστε την δική σας θέση στην καινούργια ανθολογία μέσα από την γνώμη των φίλων που συμμετέχουν στην Λέσχη. 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους, τους δεκάδες φίλους της λογοτεχνίας του φανταστικού, που συμμετέχουν στις Λέσχες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε και την δική σας συμμετοχή! Είστε όλοι ευπρόσδεκτη να συμμετέχετε με όποιον τρόπο θέλετε στις λέσχες!

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο email μας universepaths@yahoo.com είτε και τηλεφωνικώς στο 2410-236110

Η Ομάδα των Συμπαντικών Διαδρομών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.