Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Ομάδα συγγραφέων των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές

Ομάδα συγγραφέων των Εκδόσεων Συμπαντικές ΔιαδρομέςΟι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ξεκίνησαν την παρουσία τους πριν από εννέα χρόνια, έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την προώθηση και προβολή Ελλήνων συγγραφέων που ασχολούνται με την λογοτεχνία, την ποίηση και την λογοτεχνία και ποίηση του φανταστικού, και αυτό το καταφέραμε, εκδίδοντας πάνω από διακόσιους Έλληνες συγγραφείς τα τελευταία εννέα χρόνια, στο περιοδικό μας και στα βιβλία μας. Έχουμε αποδείξει ότι ήμασταν πάντοτε κοντά στους συγγραφείς και θα συνεχίσουμε να είμαστε. 
Μέσα από αυτή την σελίδα σας καλούμε να γνωρίσετε τους συγγραφείς των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Όλοι όσοι έχουν εκδώσει κάποιο κείμενο τους στις Εκδόσεις, είτε στο περιοδικό ή σε κάποια ανθολογία ή σε κάποιο βιβλίο, εφόσον το θέλουν γίνονται μέλη στην Ομάδα συγγραφέων των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές και έχουν αυτόματα προνόμια και σε σχέση με την προώθηση τους και την διαφήμιση του έργου τους και σε όλες τις μελλοντικές δραστηριότητες των εκδόσεων είτε είναι συμμετοχές σε εκθέσεις ή στις Όψεις του Φανταστικού ή σε κάθε είδους συλλογική έκδοση.
Ελάτε τώρα και εσείς στην μεγάλη οικογένεια μας. Ελάτε και εσείς στην Ομάδα συγγραφέων των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. 
Γνωρίστε τους συγγραφείς μας, γνωρίστε το έργο τους και ελάτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια των συγγραφέων μας!
Δεν σας εγκαταλείπουμε ποτέ μόνους σας, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια για το βιβλίο, γιατί έχουμε μόνο ένα σκοπό. Ένα επιτυχημένο βιβλίο!
Εμείς θα είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα. Και πριν την συμφωνία και κατά την διάρκεια της παραγωγής και μετά την κυκλοφορία του βιβλίου.


Η επιτυχία μας, η χαρά μας, η ευχή μας είναι ένα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ και ένας ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ και μόνο αυτά είναι ο στόχος και ο σκοπός μας.
Στείλτε και εσείς σήμερα το δικό σας βιβλίο στις εκδόσεις μας!
Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
2410-236110
universepaths@yahoo.com
http://universe-pathways.gr/
http://universe-pathways.blogspot.com/
https://universe-pathways-ebookstore.skroutzstore.gr/
Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές
https://www.facebook.com/groups/universe.pathways 
https://www.facebook.com/autoekdosi
https://www.facebook.com/Logotexnikes.Lesxes.Tou.Fantastikou
https://www.facebook.com/UniversePathwaysMagazine
https://www.facebook.com/LarryNivenAwardsGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.